Tanden bleken

stoel
 • Perfecte resultaten
 • Betalen in termijnen
 • Veilig voor uw tanden!
 • Beste bleekgels
 • Specialisten in tanden bleken
 • Langdurig witte tanden

Ja, stuur mij meer info over tanden bleken!

Tanden bleken bij de tandarts

Wil jij prachtig witte tanden? Dan ben je bij Vink Dental aan het juiste adres. Wij verzekeren je van een mooie stralende lach en een mondgezondheid om trots op te zijn. In samenwerking met onze ervaren tandarts streven bij naar de mooiste oplossingen voor jouw tanden.

Tanden bleken: hoe werkt het?

De kleur van je tanden verandert. Bijvoorbeeld na het dragen van een plaatjesbeugel (in sommige gevallen zie je waar de plaatjes hebben gezeten) of gewoonweg om dat je wat ouder wordt. In het laatste geval wordt je tandbeen steeds zichtbaarder. Dit is de laag onder het tandglazuur. Kleurstoffen uit voedsel of drank blijven hangen in je tanden, dat is wat de kleurverandering veroorzaakt.

Door je tanden te bleken, wordt de ontstane verkleuring weer opgeheven. Hierdoor krijgen je tanden hun natuurlijke witte kleur weer terug. Geleidelijk verkleuren je tanden opnieuw. Daarom adviseren we je één keer per jaar je tanden opnieuw te bleken om zo het mooiste resultaat te behouden.


voor tanden bleken door de tandarts

Voor bleken door de tandarts

na tandarts tandenbleken

Na bleken van de boventanden

Waarom je tanden laten bleken bij Vink Dental?

Je tanden bleken bij Vink Dental is effectief én veilig. Wij werken met producten van hoge kwaliteit, zodat je altijd gegarandeerd bent van een stralend witte lach. Bij voorkeur werken we met Opalescense, dit is het meest toonaangevende merk op het gebied van tanden bleken. Wil je je tanden thuis bleken? In onze webshop vind je een breed assortiment met producten zoals tanden bleeksets, tanden bleekpennen, whitening tandpasta en nog veel meer.


De voordelen

Het bleken van je tanden kent vele voordelen:

 • Een mooie stralende lach.
 • Opnieuw bleken kun je gewoon thuis doen, in plaats van in onze kliniek.
 • De behandeling doet geen pijn, je tanden kunnen het eerste half uur wel wat gevoelig aanvoelen.
 • Zelfvertrouwen, neem afscheid van je onzekere lach.
 • Door enkel te poetsen met een professionele whitening tandpasta verdubbel je het behoud van een stralend witte lach.
 • Onze methode is bewezen de beste methode, zowel qua veiligheid als effectiviteit. Volgens de consumentenbond én de tandartsenbond!

tanden bleken


tandarts tanden bleken

Waar let je op voordat je jouw tanden laat bleken?

Je hebt kronen of bruggen
Let in dit geval goed op, deze kleuren namelijk niet mee tijdens het bleken. Vaak is het niet nodig om deze te vervangen, mocht dit wel het geval zijn dan helpen wij je hier graag mee. Uiteraard adviseren we je hier vooraf over.

Het resultaat hangt af van jouw leefgewoonten
Het behouden van het bleekresultaat ligt aan jouw leefgewoonten. Als je bijvoorbeeld rookt, en veel rode wijn drinkt, dan verkleuren je tanden sneller. Minimaal één week geen kleurstoffen is een must voor een perfect resultaat. Goede verzorging zorgt ervoor dat je twee tot vier jaar plezier hebt van een mooi stralend gebit. Het nuttigen van kleurstoffen gaat ten koste van je behaalde bleekresultaat, wat anders vaak zes tot negen tinten witter is.

De minimumleeftijd
Om je tanden te bleken dien je minimaal 18 jaar te zijn, dit geldt ook voor het gebruik van onze professionele whitening tandpasta.

Ik wil mijn tanden bleken! En nu?

Maak via de site of telefonisch een afspraak. Onze tandarts stelt samen met jou een bleekplan op. Hierbij kijken we naar je wensen en het pakket dat daar het best bij past. Vervolgens brengen we je op de hoogte van de behandeling, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren. Hierna neemt de tandarts afdrukken van je gebit en maakt vervolgens modellen. Deze modellen worden bleekmallen. De mallen neem je mee naar huis en vul je zelf met bleekgel. Zo bleek jij je tanden thuis veilig en effectief.

Maak snel een afspraak!

Contact

Wat kost het om mijn tanden te laten bleken?

Bij de meeste ziektekostenverzekering is er geen vergoeding voor het bleken van je tanden. Het is wel raadzaam om dit even te checken, af en toe wordt er namelijk wel een deel van het tanden bleken vergoed.

Aanbieding tandarts tanden bleken van € 275,- nu voor: € 227,- Neem direct contact op voor een afspraak!

Over Vink Dental

Vink Dental is met meer dan 30 jaar ervaring de specialist op het gebied van tanden bleken maar ook in het vervaardigen van kronen, esthetische facings, bruggen, inlays/onlays, kronen op implantaten en alle mogelijke soorten kunstgebitten.
Met onze hoofdvestiging in Waalre (bij Eindhoven) en partner klinieken in Maastricht, Den Haag, Zoetermeer, Groningen, en Nijmegen zijn we altijd in de buurt om je van dienst te zijn.

Onze contactinformatie


Locaties Clearbraces

Openingstijden:
Ma t/m Vr 08.00 tot 17.30
Za 09.00 tot 16.00 (Alleen locatie Waalre)

Waalre is ook op zaterdag geopend.

Neem direct contact op

040 2216666

Onze locaties


Veldhoven
Bastion 30
5509 MJ Veldhoven